AcasăACTUALŞefa DGASPC Argeş, dusă cu duba la audieri după ce ar fi...

Şefa DGASPC Argeş, dusă cu duba la audieri după ce ar fi luat locuințe supraevaluate pentru nevoiași

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Șefa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș a fost dusă la audieri la sediul DNA din Pitești cu duba jandarmilor, joi după-amiază, într-un dosar de corupție.

Conform unor surse judiciare, DGASPC ar fi achiziționat cu 700.000 de euro cinci locuințe pentru persoanele vulnerabile. Dezvoltatorii ar fi fost de acord cu declararea unor prețuri mai mari decât cele reale pentru construcții. Faptele ar fi fost comise în cursul acestui an.

@reporter_24.info Șefa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș a fost dusă la audieri la sediul DNA din Pitești cu duba jandarmilor, joi după-amiază, într-un dosar de corupție. Conform unor surse judiciare, DGASPC ar fi achiziționat cu 700.000 de euro cinci locuințe pentru persoanele vulnerabile. Dezvoltatorii ar fi fost de acord cu declararea unor prețuri mai mari decât cele reale pentru construcții. Faptele ar fi fost comise în cursul acestui an. #dna #corupţie #dgaspc ♬ Ready – Official Sound Studio

Percheziţii la mai multe instituţii

Procurorii au percheziționat ieri 21 de locații din județ între care DGASPC Argeș, Consiliul Județean Argeș și Primăria Ștefănești într-un amplu dosar privind felul în care s-au achiziționat imobile pentru persoane vulnerabile, transmit surse judiciare presei.

În cauză sunt vizați funcționari de la aceste instituții precum și alte persoane aflate pe linia afacerilor cu imobile, mai transmite DNA. Ar fi vorba despre suspiciuni privind procedurile legate de achizițiile făcute de către directori din conducerea DSASPC Argeș, potrivit surselor Gândul.

@reporter_24.info percheziții DNA la Protecția Copilului Argeș șefa instituției, luată cu duba www.reporter24.ro #dgaspc #corupţie #dna #reporter24 #românia #fyp ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat

„În cursul zilei de 07 septembrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în 21 locații, situate pe raza județului Argeș, din care trei sunt sedii ale unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea ofițerilor de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție și din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române”, transmite DNA.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri