AcasăACTUALŞefa UPU Craiova, indiferentă la problemele pacienţilor cu boli rare. Medicul Luciana...

Şefa UPU Craiova, indiferentă la problemele pacienţilor cu boli rare. Medicul Luciana Rotaru respinge cardurile de urgență pentru pacienții cu miastenie gravis

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Şefa Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, Luciana Rotaru, a respins categoric cardurile de urgență și materialele informative furnizate de Asociația Națională Miastenia Gravis România, considerându-le „inutile”. Jurnaliştii de la Oltenia Live arată discrepanțele semnificative în abordarea medic-pacient și scot în evidenţă atitudinea personalului medical în fața pacienților cu boli rare.

În timpul unei vizite la UPU, reprezentantul Asociației Naționale Miastenia Gravis România a fost respins de șefa Luciana Rotaru, care a negat utilitatea cardurilor de urgență și a materialelor informative pentru pacienții cu miastenie gravis.

Reprezentantul asociației a declarat că va distribui cardurile și broșurile informative în cât mai multe unități medicale din județul Dolj pentru a promova conștientizarea și informarea despre miastenia gravis.

Situaţia evidențiază necesitatea unei schimbări de mentalitate în rândul personalului medical, cu accent pe empatie și respect față de pacienții cu boli rare.

Articolul complet, pe Oltenia Live

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri