AcasăACTUALŞeful delegaţiei TVR de la CM 2022 Qatar, acuzat că a vândut...

Şeful delegaţiei TVR de la CM 2022 Qatar, acuzat că a vândut biletele ce aparţineau Televiziunii Române

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Cristian Oprean, șeful delegației Televiziunii Române la CM Qatar 2022, este acuzat că a vândut două bilete care aparțineau TVR, la semifinala Franța – Maroc.

Cristian Oprean, șeful delegației TVR la Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022, a vândut două bilete la suprapreț, tot unui român.

CITEŞTE ŞI: Doi poliţişti s-au luat la bătaie pe treptele sediului Poliţiei Rutiere Olt

Biletele în cauză erau pentru cea de-a doua semifinală, Franța-Maroc. Potrivit sursei citate, coordonatorul delegației TVR, care este, totodată, șeful Departamentului de Achiziții din cadrul Redacției Sport, a avut acces la contul TVR pe platforma EBU (European Broadcasting Union, deținătorul drepturilor de transmisie World Cup 2022, în parteneriat cu FIFA), prin care TVR, ca partener oficial pentru România, putea achiziționa cu prioritate un număr de bilete la meciurile turneului final, în zone selecte ale stadioanelor (Tribuna 0, Tribuna 1).

Miercuri seara, 14 decembrie, chiar înainte de începerea celei de-a doua semifinale, persoana care a achiziționat biletele a trimis un e-mail pe mai multe adrese ale unor angajați TVR, denunțând toată povestea. El a recurs la acest gest deoarece accesul pe stadion nu i-a fost permis, deși era în posesia biletelor.

Acesta a povestit în detaliu ce s-a întâmplat și a acuzat că a cumpărat biletele la suprapreț, plătind 1.800 de euro pentru ambele, deși prețul lor oficial era de aproximativ 1.240 de euro, potrivit ziariștii.com.

În urma informațiilor primite, Televiziunea Română a demarat cercetarea disciplinară a lui Cristian Oprean.

Iată poziția oficială a Televizunii Publice, transmisă în urma solicitării ziarului Adevărul:

„În data de 14 decembrie, pe adresele de e-mail ce apartin unor angajaţi ai Direcţiei Ştiri, respectiv Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive din cadrul Televiziunii Române, s-a primit o sesizare conform căreia un salariat al SRTv, membru al echipei trimise de televiziunea publică la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, a vândut bilete de acces la meciurile din a doua semifinală. Biletele în cauză nu erau valide pentru comercializare, motiv pentru care petentul nu a putut intra pe stadion şi a reclamat pierderea sumei de bani remisă salariatului SRTv.

În urma situației create, Coordonatorul cu atribuţii de Director al Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive a solicitat salariatului acuzat un punct de vedere şi a propus demararea unei cercetări disciplinare. În acest moment, procedura este în derulare“.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri