AcasăACTUALȘeful IPJ Dolj face o evaluare riguroasă a inspectoratului. Raportul va fi...

Șeful IPJ Dolj face o evaluare riguroasă a inspectoratului. Raportul va fi prezentat ministrului de Interne

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a anunțat, luni dimineață, că fiecare șef al inspectoratelor de poliție din țară are obligația ca în maximum o săptămână să prezinte o situație a instituției pe care o conduce.

Ministrul Fifor a cerut, de asemenea, un control riguros cu privire la doi agenți de poliție din Galați care nu au oferit ajutor unei fete plină de sânge, posibil victima unor abuzuri sexuale. Fata era pe stradă, doi cetățeni filmând întreaga situație care prezintă cum cei doi polițiști, o femeie și un bărbat, nici măcar nu coboară din mașină să vadă despre ce este vorba.

„În ceea ce privește cazul de la Galați, am dispus măsuri ferme de verificare imediata a ceea ce s-a întâmplat, urmând ca cei care se fac responsabili sa fie trași la răspundere, conform legii. Nu vom accepta ca astfel de situatii sa se repete vreodată, atitudinea polițiștilor implicați fiind inadmisibila. Am cerut fiecărui inspector șef de politie ca, în maximum o săptămâna, să prezinte o evaluare riguroasă a activitătii Inspectoratului, structura cu structura, urmand ca aceasta sa faca obiectul analizei imediate de la nivel central. Astept transparenta, onestitate si corectitudine, iar cei care nu inteleg importanta si responsabilitatea funcției, vor trebui sa plece”, a menționat Fifor.

Acesta a mai spus că acțiunile dispuse, săptămâna trecută, pe linia transportului ilicit de persoane continua și în aceste zile și primele rezultate încep să apară.

„Am fixat, de asemenea obiective precise pentru structurile MAI în legătură cu începerea anului școlar. Fiecare elev trebuie să se simtă în siguranță, acest subiect urmând să rămână o prioritate a Poliției române”, a conchis ministrul de Interne.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri