AcasăACTUALSfaturi de la polițiști pentru prevenirea furturilor

Sfaturi de la polițiști pentru prevenirea furturilor

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Doljenii care, joi, au întâlnit polișiști în piețe, târguri sau în parcările centrelor comerciale, au fost informați despre cum să își asigure locuințele sau mașinile pentru a nu ajunge victime ale hoților.

Reprezentanții IPJ Dolj au oferit sfaturi și în ceea ce privește prevenirea furturilor din genți sau buzunare, acțiunea de informare fiind făcută cu ocazia Zilei Prevenirii infracţiunilor îndreptate împotriva patrimoniului, marcată în fiecare an pe data de 6 iunie.

„Prevenirea infracţiunilor îndreptate împotriva patrimoniului reprezintă o prioritate şi în acest an. Polițiști din cadrul IPJ Dolj au fost prezenţi în pieţe, târguri, oboare, dar şi în parcările centrelor comerciale, unde au purtat discuţii cu persoanele întâlnite, pe tema prevenirii furturilor din locuinţe, din autoturisme, dar şi din genţi sau buzunare. În ultimii ani, în judeţul nostru, s-au comis furturi şi pe fondul neglijenţei proprietarilor, de aceea aceste sfaturi preventive pot ţine persoanele la distanţă de evenimente nedorite”, a menționat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri