AcasăRECOMANDATESfaturi importante pentru începători în turneele de poker

Sfaturi importante pentru începători în turneele de poker

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Găsirea strategiei potrivite pentru turneele de poker poate fi o adevărată provocare. Nu este ușor, având în vedere concurența acerbă ce există în domeniu. Însă, cu atenție și răbdare, poți obține rezultatele dorite și în turnee.

Este clar că variația este mai mare la turnee în comparație cu partidele cash, dar și premiile și satisfacțiile rezultate sunt mai mari. E bine să ne adaptăm astfel strategia încât să facem față și în turneele de poker.

În acest articol, îți vom prezenta un scurt ghid cu sfaturi pentru începători, astfel încât să ai șanse mai mari în turneele de poker.

Fii conservator la început

Pokerul este și un joc de analiză. Un joc în care încerci să-ți dai seama cine sunt oamenii cu care ești la masă, să vezi ce stil de joc adoptă. Un turneu de poker este ca un maraton, motiv pentru care în etapele de început este înțelept să fii mai conservator.

Mulți jucători își pierd fisele la începutul jocului din cauza stilului agresiv, pentru că se gândesc că au nevoie de o stivă cât mai mare pentru fazele următoare. Pe de altă parte, nici nu este cazul să fii prea precaut. Joacă mâinile în care ești sigur că ai o șansă bună să câștigi. Iar dacă simți multă pasivitate la masă, poți fi tu cel mai agresiv.

Protejează-ți stack-ul

Când participi la turnee de texas holdem poker online, poți vedea întotdeauna pe ecran câte jetoane ai, dar și cum sunt poziționați adversarii. Totul este intuitiv și e foarte ușor să-ți dai seama cum ești clasat în acel moment. Iar un gând pe care trebuie să îl ai este să-ți protejezi stiva.

Poți să încerci să fii mai agresiv sau să blufezi cu jucătorii care au stive mai mici. În același timp, ar trebui să fii mai precaut înainte să faci un bluf dacă în mână este încă un jucător cu o stivă mai mare. Concentrează-te pe mâinile în care ai cărți mai bune și astfel îți vei proteja stiva.

Răbdarea este cheia

Dacă nu ești genul de om care are răbdare, poate că partidele cash îți sunt mai potrivite. Într-un turneu, ai nevoie de multă răbdare și putere de concentrare. Turneele de poker pot ține și câteva zile în unele cazuri, cu pauzele aferente, desigur.

Astfel, ai nevoie de răbdare și să nu începi să iei unele decizii din plictiseală. Dacă ai o mână slabă, nu-ți asuma riscuri, mai ales dacă la masă sunt mai mulți adversari. Concentrează-te în fiecare moment și respectă strategia pe care ți-ai stabilit-o. Ține cont că joci pe bani reali, iar drumul către faza finală, unde se aloca și premii, nu este tocmai lung dacă ești atent.

Studiază comportamentul adversarilor și acționează

Nu te concentra doar pe stilul tău de joc. La fel de important este și stilul adversarilor. Din deciziile pe care le iau, poți observa dacă sunt jucători pasivi ori agresivi. Jucătorii pasivi sunt cei care renunță foarte ușor la mâini, care dau check constant.

Acesta este un semn că nu au cărți bune și că joacă la siguranță. Contra lor poți să încerci din când în când să fii și agresiv, dar ar trebui să ai totuși o mână cât de cât bună. Pe măsură ce acumulezi experiență, vei învăța când e bine să fii agresiv și când este cazul să fii mai ponderat. Poți deprinde acest lucru și din cărți despre poker ori din interviuri cu jucători consacrați.

Joacă mâinile de început potrivite

Pe Internet găsești o mulțime de resurse din care îți poți da seama care sunt mâinile de început pe care este bine să le joci și cele la care ar trebui să renunți. Chiar și așa, la turnee vei da și de jucători mai puțin experimentați care vor intra în pot cu tot felul de mâini marginale. La fel de importantă este și dimensiunea corectă a pariului pe care îl efectuezi.

Evită să joci haotic, urmează strategia pe care ai stabilit-o astfel încât să ai succes pe termen lung. Și ține cont că norocul influențează foarte puțin jocul de poker, iar rezultatele apar doar ca urmare a deciziilor pe care noi le luăm. Dincolo de asta, distracția este și ea importantă indiferent de rezultatul final.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri