AcasăTECHSIMCO International: O companie de Top în dezvoltarea Rețelelor Electrice din România

SIMCO International: O companie de Top în dezvoltarea Rețelelor Electrice din România

spot_img
spot_img
- Advertisement -

SIMCO International este o companie de prestigiu în domeniul energetic din România, cu o experiență de peste 30 de ani în dezvoltarea rețelelor electrice. Prin abordarea sa profesională și portofoliul vast, SIMCO International s-a impus ca un jucător important pe piața energetică din țară. Compania oferă o gamă largă de servicii, care acoperă toate aspectele dezvoltării rețelelor electrice, de la extinderi la realizarea branșamentelor electrice pentru clienți casnici, comerciali, industriali și dezvoltatori imobiliari.

Experiența și Clienții Importanți

Cu o istorie de succes de peste 30 de ani în domeniul energetic, SIMCO International a colaborat cu unele dintre cele mai importante companii din România. LiDL, Mega Image, Auchan, Rompetrol, Enel, Regina Maria, Afi Cotroceni, Cora, Socar, ParkLake, Kaufland, sunt doar câteva dintre companiile care au beneficiat de serviciile de înaltă calitate oferite de SIMCO International în domeniul energetic. Aceste colaborări demonstrează calitatea și profesionalismul companiei în realizarea și implementarea proiectelor din domeniul energetic.

Servicii Oferite de SIMCO International

Dezvoltare Rețele Electrice

Dezvoltarea rețelelor electrice este un proces complex care implică proiectarea, construirea, mentenanța și repararea infrastructurii necesare pentru a furniza energie electrică într-o anumită zonă geografică. SIMCO International oferă servicii complete în acest domeniu, asigurând o dezvoltare eficientă și durabilă a rețelelor electrice. Echipa de specialiști a companiei are competențele necesare în domeniul ingineriei electrice și tehnice de construcții, asigurând calitatea și siguranța lucrărilor.

Branșamente Electrice

Branșamentul electric este o parte importantă a infrastructurii electrice, care permite conectarea consumatorilor la rețeaua de distribuție a energiei electrice. SIMCO International oferă servicii de realizare a branșamentelor electrice pentru clienți casnici, comerciali, industriali și dezvoltatori imobiliari. Echipa specializată asigură respectarea tuturor cerințelor și standardelor în realizarea acestor branșamente, asigurând conectarea eficientă și sigură la rețeaua de distribuție.

Instalații Electrice Interioare

Instalațiile electrice interioare sunt esențiale pentru furnizarea de energie electrică în clădiri. SIMCO International oferă servicii complete de proiectare, construcție și mentenanță a instalațiilor electrice interioare pentru o varietate de spații, inclusiv case, birouri, magazine și clădiri industriale. Echipa de specialiști asigură implementarea soluțiilor personalizate, optimizând consumul de energie și garantând funcționarea sigură și eficientă a instalațiilor.

Instalații de Legare la Pământ și Paratrăsnet

Instalațiile de legare la pământ și paratrăsnet sunt componente esențiale ale infrastructurii electrice, asigurând protecția clădirilor și echipamentelor împotriva descărcărilor electrice și a altor perturbații electrice. SIMCO International oferă servicii de proiectare, construcție și mentenanță a acestor instalații, asigurând siguranța și protecția eficientă împotriva riscurilor electrice.

Verificare PRAM

Verificările PRAM (Protecția și Siguranța Instalațiilor Electrice) sunt inspecții necesare și obligatorii pentru siguranța și buna funcționare a instalațiilor electrice din clădirile instituțiilor și companiilor din mediul comercial și industrial. SIMCO International oferă servicii de verificare PRAM, asigurând respectarea tuturor cerințelor și normelor în domeniul sănătății și protecției muncii.

Reparații Cabluri de Joasă, Medie și Înaltă Tensiune

Reparația cablurilor de joasă, medie și înaltă tensiune este o activitate importantă în infrastructura electrică, având ca scop restabilirea funcționalității cablurilor defecte și asigurarea continuității furnizării de energie electrică în zonă. SIMCO International oferă servicii profesionale de reparații, intervenind prompt și eficient în rezolvarea problemelor apărute la cablurile electrice.

Contact Simco

Pentru mai multe informații despre serviciile și soluțiile oferite de SIMCO International, puteți contacta compania folosind detaliile de mai jos:

  • Companie: SIMCO INTERNATIONAL IMPEX SRL
  • Adresă: Șoseaua Leordeni 90B, Popești-Leordeni, 077160
  • Telefon: +40 724 591 344
  • Email: office@simcointl.ro
  • Oraș: București
  • Țară: România
  • Website/URL: simcointl.ro

 

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri