AcasăPOLITICĂSiminica Mirea (PSD Olt): Să reflectăm la o Românie unită

Siminica Mirea (PSD Olt): Să reflectăm la o Românie unită

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Senatorul PSD Olt Siminica Mirea a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale.

Parlamentarul social-democrat a îndemnat la unire şi a evocat istoria României.

„Ziua naşterii României Mari şi moderne ne uneşte din nou. An de an, evocăm actul de vitejie al eroilor care au luptat până la ultima picătură de sânge, în războaiele vremii, pentru ca naţia lor să fie mare şi unită pe acelaşi pământ, la 1 decembrie 1918.  Cu această ocazie, vă invit să gândim, să simţim şi să iubim românește. Să reflectăm la o Românie unită, oriunde am fi şi să iubim fiecare loc din ţară. România este un colţ de lume frumos şi este al nostru, al tuturor.

Astăzi, să ne bucurăm de Tricolor, de imn, de cei dragi şi să sărbătorim cea mai frumoasă zi a României: Ziua Naţională. La mulţi ani, dragi români, oriunde aţi fi! La mulţi ani, România!”, a transmis Siminica Mirea.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri