AcasăACTUALSituație gravă la CEO. Sindicaliștii cer guvernului numirea unei comisii

Situație gravă la CEO. Sindicaliștii cer guvernului numirea unei comisii

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Federația Națională Mine Energie a transmis o sesizare Guvernului României prin care își exprimă îngrijorarea față de situația foarte dificilă a Complexului Energetic Oltenia.

Sindicaliștii propun numirea unei comisii la nivelul guvernului care să se ocupe de problemele din sistemul energetic. Președintele Federației sindicale, Dumitru Pârvulescu, susține că Guvernul a uitat promisiunile făcute, iar unii oficiali nu respectă Strategia națională în domeniul energiei, prin demersurile pe care le fac pentru ca unele centrale să treacă de pe cărbune pe gaz.

Liderul sindical spune că din comisie ar trebui să facă parte reprezentanți ai guvernului și responsabili de la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei, pentru că există riscul ca CEO să nu aibă bani pentru achiziționarea certificatelor de carbon pe anul acesta.

radiotargujiu.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri