AcasăADMINISTRAŢIESlatina: Parcare interzisă lângă piaţă, pentru dube şi vehicule de marfă

Slatina: Parcare interzisă lângă piaţă, pentru dube şi vehicule de marfă

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Dubele şi autovehiculele de marfă vor fi interzise de primărie, în parcarea din zona Pieţei Zahana din Slatina, potrivit unui proiect de hotărâre lansat în dezbatere publică de municipalitate.

Potrivit proiectului citat, municipalitatea propune accesul interzis altor autovehicule, în afara autoturismelor, în parcarea de pe strada Crişan, din spatele căminului nr. 24.

Măsura vine după mai multe plângeri ale locuitorilor din zonă, care spun că nu au unde să parcheze din cauza „pieţarilor” care îşi lasă vehiculele în parcarea lor.

„Avem în vedere faptul că autoturismele locuitorilor din anumite cartiere de pe ra municipiului nu pot beneficia de capacitatea maximă a parcărilor din cauza faptului că foarte multe locuri sunt ocupate în permamenţă de vehicule destinate transportului de mărfuri, aşa cum se întâmplă în parcarea din spate Căminului nr. 24, de pe strada Crişan, în zona Pieţei Zahana”, se arată în motivarea hotărârii semnate de primarul Emil Moţ.

De asemenea, potrivit aceluiaşi priect de hotărâre, oprirea va fi interzisă pe strada Artieleriei, în intervalul orar 8.00-18.00, de luni până vineri, pentru fluidizarea traficului.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri