AcasăACTUALSlatina rămâne fără apă, mâine seară

Slatina rămâne fără apă, mâine seară

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Compania de Apă Olt anunţă fluctuaţii de presiune şi întreruperi temporare ale serviciului de alimentare cu apă, în partea de sus a municipiului, joi seară. Totodată, pot să apară şi modificări ale turbidităţii apei.

Sursa citată arată că se vor executa lucrări pentru branșarea sistemului de hidranți de la Liceul Tehnologic „PS Aurelian”, la sistemul de distribuție apă.

CITEŞTE ŞI: O femeie s-a chinuit un deceniu să scoată stâlpii de electricitate de pe terenul său

Primăria Municipiului Slatina a realizat lucrări de investiții, la această unitate de învățământ, în cadrul proiectului cu finanțare europeană Îmbunătățirea calității infrastructurii de educație a Liceului Tehnologic „PS Aurelian”.

Astfel, joi, 13 octombrie 2022, de la 22.30, în partea de sus a municipiului Slatina, presiunea apei va fi scăzută, iar la etajele superioare este posibil să fie întreruperi temporare ale alimentării cu apă.

„Estimăm că serviciul de alimentare cu apă va fi reluat, în parametri normali, în data de 14.10.2022, la ora 4.30. Facem prezicerea, că în timpul desfășurării acestor lucrări, nu va fi oprită furnizarea apei, în parte de sus a municipiului Slatina. Pot să apară, însă, modificări ale turbidității apei, atât în timpul intervenției, dar și o perioadă după finalizarea lucrărilor”, transmite CAO.

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri