AcasăACTUALŞoferii, taxaţi la pompă încă de la ridicarea pistolului, fără acţionarea acestuia....

Şoferii, taxaţi la pompă încă de la ridicarea pistolului, fără acţionarea acestuia. ANPC a închis staţia de carburanţi (FOTO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a închis o staţie de carburanţi unde taxarea clientului începea încă de la ridicarea pistolului din pompa de alimentare, fără acţionarea acestuia. A fost aplicată şi o amendă.

Şeful ANPC, Horia Constantinesccu, a explicat că inspectorii din subordinea sa au acţionat în urma unor informaţii primite direct de la consumatori.

Staţia a fost închisă temporar, fiid aplicată o amendă în valoare de 50.000 lei.

„INCREDIBIL!!

Pe baza unei informații primite de la dvs, in coordonarea Direcției Generale de Control, s-a desfășurat o acțiune ce pare ruptă dintr-o lume absurdă❗️

Operatorul economic Lukoil Ciolpani comercializa produsul benzină ECTO 100. La ridicarea pistolului din pompa de alimentare fără acționarea acestuia, pe display-ul pompei se evidenția: Litri 0,04 respectiv 0,05, Lei 0,30 respectiv 0.37. La determinarea cantității de produs cu vasul etalon de 20 litri, la cele două pompe s-a constatat o diferență în minus de 0,05 respectiv 0,07 litri. Operatorul economic a fost sancționat contravențional cu amendă de 50000 lei (de plată 50000 le) pentru încălcarea art.6 alin.1 lit.b din Legea 363. De asemenea au fost identificate la comercializare produse care nu erau depozitate în condițiile stabilite de producător,  s-a aplicat o amendă de 5000 lei (de plată 1000 lei) pentru încălcarea art.7 lit.b a 5-a liniuță din OG21.

STAȚIA A FOST OPRITĂ TEMPORAR!!”, transmite Horia Constantinescu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a ataşat şi fotografii pentru a demonstra situaţia.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri