AcasăACTUALŞoşoacă apostrofată la un eveniment electoral. „Eu nu m-am luptat, la 15...

Şoşoacă apostrofată la un eveniment electoral. „Eu nu m-am luptat, la 15 ani, la revoluție ca să vii tu cu comuniștii aici”

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost luată la rost de un brăilean la un eveniment electoral organizat într-o piaţă din oraş. Bărbatul, care a spus că a luptat la revoluție, a acuzat-o pe senatoare că aduce rușii în oraș.

Un brăilean nemulțumit de vizitele dese ale președintei SOS România i-a reproșat că este omul Moscovei și că aduce rușii în oraș. „Vii tu cu rușii tăi”, i-a spus bărbatul care susține că a luptat la revoluție. „Eu nu m-am luptat, la 15 ani, la revoluție ca să vii tu cu comuniștii aici, în Brăila”.

El a înrebat-o de ce merge la Ambasada Rusiei, iar senatoarea i-a răspuns sfidător: „Treaba mea, mă! Bravo mie că m-am dus, bravo mie!”. „Bravo mie, ca eu am tupeu, tu nu ai tupeu”, a mai spus Șoșoacă.

În momentul în care bărbatul a întrebat-o dacă are tupeu să calce pe cadravre, Șoșoacă l-a întrebat dacă este vaccinat.

Senatoarea nu a ratat ocazia să spună că Rusia a câștigat deja războiul din Ucraina. Bărbatul a mai afirmat că senatoarea „are gura mare și atât”, în timp ce Șoșoacă a zis despre el că este „pesedist”. „Nu sun pesedist! Rezist”, a răspuns brăileanul. „Du-te, bă, de-aicea! Du-te la reanimare!”, a strigat Șoșoacă în timp ce gesticula energic.

„Brăila nu te vrea!”, i-a mai spus bărbatul care o acuză pe senatoare că vine cu rușii la Brăila, potrivit Hotnews.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri