AcasăACTUALSpaţiile de servicii de pe Drumul Expres Craiova - Piteşti, scoase la...

Spaţiile de servicii de pe Drumul Expres Craiova – Piteşti, scoase la licitaţie

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Compania de Drumuri concesionează mai multe spaţii pentru servicii de pe autostrăzi, drumuri expres şi variante de ocolire. Două dintre acestea sunt situate pe Drumul Expres Craiova-Piteşti, pe centurile Slatinei şi Balşului.

CNAIR a publicat în SEAP, în data de 02.12.2023, anunțul de concesionare cu numărul PC 1002551, pentru atribuirea prin licitație deschisă a unui număr de 12 contracte de concesiune, având drept obiect: „Concesiune de servicii în vederea utilării/dotării, operării și întreținerii spațiilor pentru servicii / parcărilor de scurtă durată / parcărilor de lungă durată aflate pe autostrăzile din România, deschise traficului rutier, situate pe autostrăzile A3, A4, A10, DN65F VOS – VO Craiova, VO Satu Mare, VO Mihăilești, DEX Craiova – Pitești”:

Cele două spaţii pentru servicii sunt situate, după cum urmează:

Spații pentru Servicii km 29+240 (stg./dr.) DEX Craiova – Pitești, Tronson 2, Lot 1;

Spatii pentru Servicii km 55+300 (stg./dr.) DEX Craiova – Pitești, Tronson 2, Lot 2.

„Durata contractelor de consiune va fi cuprinsă între 17 și 40 de ani, iar data finalizării lucrărilor este de 18 luni de la emiterea ordinului de începere al contractului.

Nivelul cotei de revedență este între 1 și 6%”, transmite CNAIR.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 5.02.2024, ora 10.00. Documentația de atribuire poate fi accesată și pe pagina web: http://eachizitii.cnadnr.ro/

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri