AcasăACTUALSpectacole în aer liber, pentru iubitorii de muzică populară, la Craiova. Ansamblul...

Spectacole în aer liber, pentru iubitorii de muzică populară, la Craiova. Ansamblul „Maria Tănase” asigură evenimentele

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Stagiunea de vară a Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, care a debutat în această lună, cu spectacolul „Bun venit în Oltenia”  prezentat la Bechet, va continua cu alte două spectacole, unul în centrul Craiovei, cel de-al doilea în Parcul „Nicolae Romanescu”.

Potrivit impresarului Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, Mihaela Smarandache, următorul spectacol va avea loc vineri, 19 iulie, de la ora 20.30, în Piața „Mihai Viteazul”  din Craiova. Vor urca pe scenă soliștii Mariana Ionescu Căpitănescu, Marius Măgureanu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Motocu, Aneta Şişu, Cristian Bănăţeanu, Ciri Mayer si Liviu Dică, împreună cu orchestra şi  dansatorii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” pentru a susține spectacolul „Hai să ne trăiești, Ilie”.  Conducerea muzicală este asigurată de maestrul Cristian Pirlea, iar coregrafia de către Ionel Garoafă.

Stagiunea estivală se încheie în data de 25 iulie, cu spectacolul „Ca olteanu’ nu-i niciunu’. Astfel, artiștii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”  împreună cu  Ansamblul Folcloric „Hora Desnățuiului” îi așteaptă pe doljeni, de la ora 19.30, la Teatrul de Vară din Parcul  „Nicolae Romanescu” din Craiova pentru câteva ore de voie bună.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri