AcasăACTUALSturion salvat de poliţiştii de frontieră după ce a fost găsit în...

Sturion salvat de poliţiştii de frontieră după ce a fost găsit în plase de pescuit (VIDEO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Şapte exemplare de sturion au fost salvate de poliţiştii de frontieră după ce au fost găsite în plase de pescuit, în Delta Dunării. În acest caz sunt făcute cercetări pentru braconaj piscicol.

Garda de Coastă a anunţat că poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina şi reprezentanţi ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în Delta Dunării.

Cu acest prilej, au descoperit în zona insulei Sahalin înşiruiri de plase în lungime totală de 320 metri cu o captură de şapte exemplare de sturion vii.

“Peştele a fost redat mediului natural, iar plasele tip ohane, în valoare de 2.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni la regimul braconajului piscicol, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea”, a mai precizat Garda de Coastă.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate. News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul. News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri