AcasăACTUALSute de kilograme de cornuri din programul pentru elevi, aruncate pe malul...

Sute de kilograme de cornuri din programul pentru elevi, aruncate pe malul râului

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

O cantitate impresionată de cornuri, care ar fi trebuit furnizate în cadrul programului guvernamental ”cornul şi laptele” a fost aruncată pe malul râului Mureş, în zona oraşului Ocna Mureş.

O cantitate uriaşă de cornuri, care fac parte din programul ”Cornul şi laptele”, expirate probabil, au fost aruncate pe malul Mureşului în zona ”Batalelor” spre Cisteiu de Mureş. În această zonă se ajunge foarte greu cu maşina, deci cine le-a aruncat cunoaşte zona.   Postările repetate cu gunoiul aruncat pe malul Mureşului în zona Podului Nou din Ocna Mureş, au făcut ca ”groapa de gunoi” să se mute mai departe spre Cisteiu de Mureş. Tone de deşeuri, de la pamperşi la resturi provenite din costrucţii constituie o adevărată bombă ecologică.    Ultima categorie de deşeuri aruncate este reprezentată de mii de bucăţi de cornuri. Produsele sunt furnizate în şcolile din Alba de firma Logistic Media Pop Art SRL din Turda.

Tot această firmă a câştigat şi contractul pentru furnizarea merelor. Valoarea pe unitate este de 0,52 lei fără TVA şi pentru corn şi pentru biscuiţi, iar valoarea totală a contractului este de 2.838.413,76 lei.

adevărul.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri