AcasăACTUALTânăr reţinut după ce a intrat peste o femeie în casă şi...

Tânăr reţinut după ce a intrat peste o femeie în casă şi a încercat să o violeze

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Dolj, a fost reţinut de poliţişti după ce a încercat să violeze de femeie de 20 de ani. Tânăra a reuşit să scape după ce a început să strige după ajutor. Ulterior, agresorul a intrat în casa altei femei, de unde a fugit întrucât a fost văzut de aceasta.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că un tânăr de 21 de ani din comuna Sadova este cercetat pentru tentativă de viol şi două infracţiuni de violare de domiciliu.
”Ieri dimineaţă, ora 06.45, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Sadova, cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin a pătruns în locuinţa soţiei sale, o tânără de 20 ani, din localitate, unde ar fi intenţionat să întreţină relaţii sexuale, însă a renunţat ca urmare a ţipetelor acesteia, părăsind locuinţa. De asemenea, în aceeaşi dimineaţă, după aproximativ zece minute, cel în cauză ar fi pătruns fără drept şi în locuinţa unei femei de 56 de ani, din Sadova, unde, fiind surprins de aceasta, a părăsit imediat incinta”, au anunţat poliţiştii.

Tânărul suspectat de aceste fapte a fost prins în scurt timp de poliţişti şi dus la audieri.

El a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru tentativă de viol şi violare de domiciliu, urmând să fie prezentat procurorilor pentru luarea unei măsuri preventive.

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri