AcasăACTUALTârg caritabil de Crăciun, organizat de comunitatea IT din Craiova. Decorațiuni, gadgeturi...

Târg caritabil de Crăciun, organizat de comunitatea IT din Craiova. Decorațiuni, gadgeturi și momente surpriză pentru copii

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Anul acesta, la Craiova, oamenii creativi din IT si nu numai vor organiza cea de-a șasea ediție a Târgului Caritabil de Crăciun. Acțiunea va avea loc la „Vicii și Capricii”, în ziua de 11 decembrie, cu banii obținuți urmând a fi susținut un proiect inițiat de Clubul Lions Craiova, al cărui obiectiv este renovarea Secției de diabetologie pediatrică de la Spitalul Județean.

La acest târg, devenit tradiție, se aduc an de an diverse obiecte realizate manual, de la decoratiuni de Crăciun, până la gadgeturi și creații artistice, toate realizate în scopul de a strânge donații pentru cauze sociale.

Acțiunea a apărut din dorința comunității IT de a răspunde problemelor celor aflati în dificultate și de a se implica activ în sprijinirea acelor care au nevoie de ajutor.

Anul acesta, pe 11 decembrie, în intervalul orar 15.00-20.00,  craiovenii pot vizita Târgul găzduit de „Vicii și Capricii” (Calea Unirii nr 196), organizatorii promițând atmosfera de sărbătoare, obiecte inedite și momente surpriză pentru copii, printre care și un număr de magie.

Pentru cei care nu pot ajunge fizic la eveniment, o parte dintre produse este disponibilă online și tot pe pagina Clubului Programatorilor se pot face donații în bani.

„Prin inițiativele sale, Clubul Programatorilor a reușit să sprijine studenti aflati in dificultate sa iti continue studiile, a contribuit la construirea primei tabere pentru copiii cu afectiuni oncologice din zona Olteniei si a ajutat numerosi copii cu diverse afectiuni sa beneficieze de tratament adecvat”, spun organizatorii evenimentului din 11 decembrie.

Anul acest, banii vor fi direcționați către un proiect inițiat de Clubul Lions Craiova, care presupune renovarea Secției de Diabetologie Pediatrică de la Spitalul Judetean.

„Ne propunem să dăm o nouă față saloanelor în care vor fi tratați micii pacienți prin dotarea cu paturi noi, frigidere și televizoare. Suntem o comunintate empatică și energică și am atras alături de noi oameni cu spirit civic și inițiativă. Motto-ul nostru în care credem cu tărie, „Putem, Vrem, Ne implicăm” ne mobilizează an de an să nu rămânem pasivi la problemele comunității”, mai spun reprezentanții Clubului Programatorilor.

CITEȘTE ȘI: Cupa Mondială Qatar 2022 | Rezultatele înregistrate în partidele de marţi

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri