AcasăACTUALTELEORMAN: Trei cabane și culturi de viță de vie, mistuite în urma...

TELEORMAN: Trei cabane și culturi de viță de vie, mistuite în urma unui incendiu de vegetație uscată

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Pompierii au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată în apropierea bălţii Lazăr, iar ajunşi la faţa locului au constatat că focul se extinsese la trei cabane din lemn şi la culturi de viţă-de-vie şi porumb, au informat reprezentanții ISU Teleorman.

„Pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 s-a anunţat izbucnirea unui incendiu de vegetaţie uscată în apropierea bălţii Lazăr, cu posibilitate de propagare la cabanele din lemn construite pe malul apei. Ajunşi rapid cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pompierii au constatat faptul că focul se manifesta violent la vegetaţia uscată de pe o mirişte, o cultură de viţă-de-vie şi una de porumb, pe circa 10 – 12 hectare, precum şi la trei cabane din lemn din apropiere”, precizează ISU Teleorman, conform Agerpres.

Conform sursei citate, în sprijinul primului echipaj sosit la faţa locului au fost alocate forţe de intervenţie suplimentare: o autospecială de stingere, două autocisterne cu apă, un camion cu o motopompă, două autospeciale de primă intervenţie şi 20 de pompieri.

Focul a fost localizat, iar pompierii au reuși să stingă și ultimele focare

ISU Teleorman precizează că valoarea pagubelor şi cauza probabilă a incendiului urmează să fie stabilite.

CITEȘTE ȘI: Incendiu de vegetație uscată în județul Mehedinți. Zeci de gospodării au fost afectate

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri