AcasăACTUALTentativă de suicid sub ochii poliţiştilor. Un bărbat acuzat de omor a...

Tentativă de suicid sub ochii poliţiştilor. Un bărbat acuzat de omor a încercat să îşi ia viaţa în arest

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Anchetă uriaşă la Botoşani după ce un bărbat a avut o tentativă de suicid în arestul Poliţiei. Bărbatul de 54 de ani se afla în arestul IPJ Botoşani după ce şi-a ucis soţia în luna martie.

Acuzat de omor calificat, acesta a fost găsit aproape leşinat sâmbătă dimineaţă în patul din celulă. Descoperirea a fost făcută de către polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani. Aceştia au solicitat imediat intervenţia unei ambulanţe, iar bărbatul a fost transportat la Urgenţe.

Acolo cadrele medicale au descoperit faptul că bărbatul încercase să îşi pună capăt zilelor chiar sub ochii oamenilor legii. Din câte se pare, bărbatul era sub tratament de la psihiatrie pentru depresie. Poliţiştii îi dădeau acestuia pastilele una câte una doar când avea de luat tratamentul. Cu toate acestea, se pare că bărbatul nu le înghiţea şi le ascundea undeva în celulă. În noaptea de vineri spre sâmbătă, acesta a înghiţit toată cantitatea de pastile pe care o ascunsese.

A fost găsit aproape în comă la primele ore ale dimineţii şi astfel a ajuns la Urgenţe.

Cazul a intrat în atenţia conducerii IPJ Botoşani, care a declanşat o anchetă după tentativa de suicid în arestul Poliţiei. Oamenii legii încearcă să afle cum a fost posibil ca persoana arestată să recurgă la acest gest chiar sub ochii lor.

Soţie măcelărită în scara de bloc

Bărbatul a ajuns în arest după ce şi-a măcelărit soţia în scara de bloc. Orbit de furie, după ce a aflat că soţia vrea să dea divorţ, bărbatul, deși avea ordin de protecție emis încă din luna februarie pentru agresiune și nu avea voie să se apropie de fiica și soția lui, a așteptat-o pe femeie să se întoarcă de la muncă. Era puțin după ora 20:00 când s-a declanșat iadul în scara blocului în care locuia femeia cu fiica ei.

Bărbatul pare să fi premeditat totul. Asta pentru că fusese văzut de mai multe ori în zona blocului cu câteva zile înainte. Asta deşi avea un ordin de restricţie pe numele lui.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri