AcasăACTUALTimpi mari de așteptare pentru TIR-uri la ieșirea din țară

Timpi mari de așteptare pentru TIR-uri la ieșirea din țară

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

La ieșirea din țară spre Ungaria se înregistrează miercuri dimineața timpi mari de așteptare, informează Poliția de frontieră.

În urma restricţiilor de circulație din perioada 11-15 martie de pe teritoriul Ungariei, când autovehiculele de transport cu o capacitate mai mare de 7,5 tone nu au circulat pe teritoriul statului vecin, dar şi din cauza prezentării unui număr mare de automarfare pentru a ieşi din ţară într-un timp foarte scurt, miercuri dimineața în punctele de trecere a frontierei se înregistrează timpi de aşteptare ridicaţi pe sensul de ieşire din ţară pe arterele destinate acestor autovehicule, a informat Poliția de frontieră.

blank

Reprezentanții instituției au anunțat că a fost mărit numărul arterelor de control pentru automarfare pe sensul de ieşire din ţară, atât în P.T.F. Borş II (se lucrează pe 4 artere) cât şi în P.T.F. Nădlac II (se lucrează pe 5 artere), dar şi în P.T.F. Vărşand (se lucrează pe 3 artere), P.T.F. Borş (se lucrează pe 2 artere) şi P.T. F. Petea (se lucrează pe 2 artere).

De la reluarea completă a traficului pentru vehiculele de mare tonaj, de marți de la ora 23.00, ora României, poliţiştii de frontieră de la graniţa cu Ungaria au efectuat formalităţile specifice pentru 3.600 de automarfare, dintre care 2.300 au fost pe sensul de ieşire.

Poliția de frontieră anunță că traficul pentru autoturisme şi mijloacele de transport persoane se desfăşoară în condiţii normale, fără a se înregistra timpi de aşteptare.

CITEȘTE ȘI: Furnizorii de energie și gaze, amenzi de aproape 3 milioane de lei, în două luni

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri