AcasăPOLITICĂTineretul PNL, scandări suburbane împotriva colegilor de alianţă, la Şcoala de Vară

Tineretul PNL, scandări suburbane împotriva colegilor de alianţă, la Şcoala de Vară

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Chefurile organizate la școala de vară a tinerilor PNL – eveniment desfășurat în acest weekend pe litoral, în Venus – arată care este nivelul „juniorilor” liberali, pretendenți la înalte funcții politice și administrative.

În pragul unei reale crize economice, cu un război la graniță și zeci de neînțelegeri în coaliția de guvernare, tineretul liberal a chefuit fără nicio grijă, cu mese încărcate de alcool, concerte în aer liber și multe voie bună. Tinerii din PNL adunați din toată țara au cântat și au dansat, iar colegilor de la guvernare le-au strigat din toți bojocii: „m..e PSD, m..e PSD. Se știe…m..e PSD”.

A doua zi după petrecerea de pomină în care tinerii liberalii s-au exprimat la adresa PSD, premierul Nicolae Ciucă a venit și el la „școala de vară” să le țină un discurs despre cât de minunați sunt „tinerii”, cum trebuie ei să fie mândri că sunt liberali, pentru că „reprezintă viitorul”.

CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan, despre pensiile speciale: Vor fi eliminate, dacă se dorește

„Vă îndemn pe toți să fiți mândri că sunteți membrii PNL, să fiți curajoși și să ne spuneți în față: ,,noi o să fim mai buni ca voi,,. Avem nevoie să ne spuneți asta, poate în felul acesta ne ambiționați mai mult pe cei care astăzi avem o anumită vârstă și avem nevoie de tot ceea ce înseamnă rolul catalizator al Tineretului Liberal în toate obiectivele și activitățile pe care noi ni le propunem și vă rog să aveți curajul să vorbiți despre ceea ce a făcut Partidul Național Liberal, despre ceea ce face, atât la guvernare cât și la nivel local. Fiind convins că nu am vorbit prea mult, de regulă nu vorbesc mult, astăzi am venit încălzit de la activitatea OFL. Am înțeles că aveți nevoie să avem o discuție cât se poate de transparentă și de realistă, aici suntem iar de acum înainte cu cei cu care am discutat de la nivelul conducerii PNL, ne bazăm pe tot ceea ce înseamnă energia și voința voastră de a face mai mult și mai bine decât am făcut noi”, le-a transmis Ciucă tinerilor liberali.

Tinerii PNL nu doar că le-au urat „de bine” social-democraților, au cântat și au dansat și la concertul lui Cabron, care le era dedicat: „Să revenim unde eram, în pat, da. Întinde-te pe spate, lasă-mă să-ți îndrum soarta. Femei sunt multe și chiar dacă-i plină balta, ce rost mai are s-o dau dintr-una-ntr-alta”. În același context, senatoarea PNL, Alina Gorghiu, le-a ținut un discurs colegilor săi mai tineri, despre cât de important este „gradul de reprezentare a femeilor” în politică și administrație, scrie g4media.ro.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri