AcasăACTUALTopul destinațiilor preferate ale oltenilor, care au plecat de pe Aeroportul Craiova

Topul destinațiilor preferate ale oltenilor, care au plecat de pe Aeroportul Craiova

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Destinațiile de vacanță preferate ale românilor au fost accesibile și în 2023 de pe Aeroportul International Craiova. Zborurile charter au fost calea rapidă și comodă către orașele însorite ale Turciei, Greciei sau Tunisiei, potrivit directorului aerogării, Sorin Manda.

„Cu un program bine structurat de zboruri, pasagerii au avut șansa de a călători spre destinații estivale sau orașe istorice, fără a mai fi nevoiți să facă escală în alte aeroporturi aglomerate”, spune acesta.

Toate aceste destinații, precum litoralul grecesc sau stațiunile turcești, dar și reluarea zborurilor charter către Tel Aviv și către Istanbul, au reprezentat o rețetă de succes pentru Aeroportul Internațional Craiova.

„33.068 reprezintă numărul total de călători care au ales această facilitate, oferită de Aeroportul Internațional Craiova și agențiile partenere. Principala atracție a fost Antalya, către care au zburat 19.541 de pasageri.  Cu aceste zboruri, călătorii din Oltenia și din întreaga regiune au șansa de a descoperi locuri noi și de a transforma fiecare vacanță într-o aventură memorabilă, încă din aeroport”, mai spune Manda.

Aeroportul Craiova a înregistrat peste 598.000 de pasageri, în 2023.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri