AcasăACTUALTraficul rutier este închis temporar pe Defileul Jiului

Traficul rutier este închis temporar pe Defileul Jiului

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Traficul rutier este închis temporar pe drumul naţional DN 66 – Defieul Jiului, potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova.

Sursa citată precizează că decizia a fost luată fiindcă o pasarelă a unui operator privat se află într-un echilibru precar, iar întârzierea îndepărtării acesteia poate crea probleme traficului din zonă.
„La această oră, reprezentanții DRDP Craiova și ai Poliției Rutiere sunt la fața locului pentru a redeschide traficul rutier cât mai repede în condiții de siguranță”, transmite DRDP.
Este recomandată următoarea rută ocolitoare pentru relația Târgu Jiu – Petroșani și retur:
DN66, km. 78+640 intersecție cu DC1 (Centura Târgu Jiu) – Centura Târgu Jiu – intersecție cu DN67, km. 83+100 (Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea) – DN7, km. 170+752 (Râmnicu Vâlcea – Sibiu) – A1 (Sebeș – Simeria) – DN66, km. 210+555 (Simeria – Hațeg – Petroșani).
- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri