AcasăACTUALTrenurile de pe relația Craiova – Pitești și cele de pe relația...

Trenurile de pe relația Craiova – Pitești și cele de pe relația Pitești – București Nord vor circula cu întârzieri. Motivul

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Trenurile de pe relația Craiova – Pitești precum și cele de pe relația  Pitești – București Nord vor circula cu întârzieri ca urmare a avizării administratorului de infrastructură – CFR SA cu privire la producerea unui deranjament la infrastructura feroviară (macaz defect) din stația Bălteni, judeţul Olt.

Aceste întârzieri vor genera decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate. Circulația în zona afectată, se desfășoară, în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Detalii despre aspecte referitoare la intervențiile ce au loc ca urmare a întreruperii circulației (cauze, timp de remediere și reluarea acesteia) pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată.

„Pasagerii care au bilete la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Intern”, a transmis CFR.

Informații actualizate despre circulația trenurilor:

• la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).

• la numerele de telefon din gări publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/

• aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Cluj Napoca, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.

• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.

• de la personalul nostru din staţii.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri