AcasăACTUALTrotinetele electrice Bolt ajung în Slatina. Lansarea oficială, în weekend

Trotinetele electrice Bolt ajung în Slatina. Lansarea oficială, în weekend

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Compania Bolt, alături de Primăria Slatina, lansează duminică, 12 mai, la ora 11.00, trotinetele electrice Bolt în municipiul reşedinţă de judeţ. Evenimentul se desfăşoară în Parcul Tineretului şi este dedicat importanței transportului ecologic pentru mediul urban, precum și siguranței rutiere pentru utilizatorii de trotinete electrice.

Bolt va pune la dispoziție trotinete electrice din propria flotă, pe care participanții le vor testa și despre care vor învăța cum să le utilizeze corect: pornirea/ oprirea și verificarea trotinetei, dotările trotinetei, riscurile mersului în tandem, parcarea corectă, limite de viteză, opțiuni în aplicație, reguli și sfaturi pentru deplasări sigure și responsabile etc. Acest lucru se va face cu îndrumarea membrilor echipei Bolt.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Poliției Locale și ai Poliției Rutiere. Aceștia vor susține scurte sesiuni de informare privind regulile de circulație și obligațiile pe care utilizatorii de trotinete electrice le au în trafic.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri