AcasăACTUALUltima victimă a criminalului din Caracal a reuşit să sune la 112,...

Ultima victimă a criminalului din Caracal a reuşit să sune la 112, dar n-a putut fi localizată în timp util

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Surse din anchetă spun că fata de 15 ani, Alexandra Măceşanu, a reuşit să sune la 112 din casa monstrului din Caracal, cerând ajutorul, joi seară. Servicul de Telecomunicaţii Speciale a reuşit localizarea zonei din care s-a făcut apelul şi le-a indicat poliţiştilor patru adrese.

La mai bine de 24 de ore de la dispariţie, Alexandra Măceşanu a reuşit să ceară ajutorul la 112, chiar din casa criminalului. Potrivit surselor, apelul a fost făcut joi seară. După apel STS a identificat zona, şi le-a indicat poliţiştilor patru adrese.

În jurul orei 3.00, poliţiştii au pătruns în locuinţa lui Gheorghe Dincă.

Cinci pungi de carne au fost găsite de anchetatori, vineri dimineaţa, în congelatorul bărbatului în vârstă de 65 din Caracal, taximetrist de ocazie, potrivit unor surse. Totodată, în autoturismul acestuia a fost găsit un cercel, despre care se bănuieşte că ar fi al Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută miercuri.

Anchetatorii au mai găsit în locuinţa situată pe strada Craiovei din Caracal mai mulţi dinţi ce par a fi de om.

Potrivit unor surse, în gospodăria bărbatului, într-un butoi, au fot găsite şi oseminte, care au fost ridicate de medicii legişti. Încă nu se ştie dacă este vorba despre resturi umane, o expertiză medico-legală urmând să stabilească acest lucru.

Vecinii spun că bărbatul de 65 de ani era foarte masiv, că era divorţat şi că avea o maşină cu care pleca dimineaţa şi venea seara.

Maşina bărbatului a fost văzută pe camerele de supraveghere luând-o la ocazie pe tânără.

gazetanoua.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri