AcasăACTUALUmflătură în carosabil, pe o stradă din Târgu Jiu. S-au făcut măsurători...

Umflătură în carosabil, pe o stradă din Târgu Jiu. S-au făcut măsurători pentru scăpări de gaze (VIDEO)

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Traficul rutier a fost închis pe o stradă din Târgu Jiu după ce, în carosabil a apărut o ridicătură a cărei cauză este încă necunoscută.

Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, s-au efectuat măsurători de specialitate şi a fost exclusă posibilitatea unei acumulări de gaze.

„A apărut o ridicătură în asfalt pe strada 8 Mai din municipiul Târgu Jiu. A fost închis traficul în zonă până se stabileşte cauza. S-au efectuat măsurători şi nu sunt acumulări de gaze, cel mai probabil fiind o defecțiune la sistemul de alimentare cu apă. Zona va ramâne închisă până când ne vom asigura că nu există niciun pericol”, a declarat reprezentantul ISU Gorj.

În judeţul Gorj s-a intensificat activitatea seismică, la începutul acestui an. Cel mai semnificativ cutremur din zona Olteniei s-a produs în 14 februarie şi a avut o intensitate de 5,7 pe Richter, fiind urmat de sute de replici. Cu o zi înainte, în aceeaşi zonă, s-a produs un seism de 5,2 grade, la o adâncime de 16,5 kilometri.

Sistemul de tip „dublet seismic” înregistrat în februarie reprezintă cea mai intensă activare a zonei de când există date despre această regiune, potrivit INFP.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri