AcasăACTUALUn aeroport din România va fi extins pe şapte hectare

Un aeroport din România va fi extins pe şapte hectare

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un teren cu suprafața de peste 7 hectare a fost preluat de Consiliul Judeţean (CJ) Dolj din domeniul public al statului în vederea extinderii Aeroportului Internațional Craiova (AIC).

Potrivit președintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, transferul recent realizat are un rol important în viitoarea dezvoltare a AIC, o evoluție care, de la începerea procesului de revitalizare și până în prezent, se traduce într-o creștere de peste 35 de ori a numărului de pasageri.

„Am trăit o mare satisfacție, zilele trecute, să vedem publicată în Monitorul Oficial al României hotărârea de Guvern ce încununează o inițiativă a Consiliului Județean în care noi ne-am implicat cu întreaga convingere și pentru materializarea căreia colegii noștri au depus toate eforturile. Am reușit astfel să creștem patrimoniul Doljului, preluând din domeniul public al statului un teren de peste 73.000 de metri pătrați, un teren necesar și util pentru strategia privind dezvoltarea Aeroportului Internațional Craiova“, a spus Prioteasa.

Guvernul României a aprobat, prin hotărârea nr. 314/2019, trecerea din domeniul public al statului și din administrarea Aeroclubului României în domeniul public al județului Dolj a unui teren cu suprafața de 73.223 de metri pătrați, în vederea extinderii Aeroportului Internațional Craiova.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri