AcasăACTUALUn cuplu de italieni care a plecat în vacanţă la Cracovia, dar...

Un cuplu de italieni care a plecat în vacanţă la Cracovia, dar a ajuns la Craiova: „Descoperim încet-încet o frumoasă Românie”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un cuplu de italieni a plecat în vacanţă la Cracovia, însă la sosire şi-a dat seama că a ajuns în România, la Craiova, nicidecum în Polonia. Massimo și Paola se simt bine în timp ce descoperă România, reprezentanții Aeroportului Craiova contactându-i pentru a-i îndruma în privința obiectivelor pe care le pot vizita. 

”Bine ați venit la Cracovia, ah…Craiova! Aventura lui Massimo și Paola a devenit cunoscută odată cu aterizarea lor la Craiova în loc de…Cracovia.

Cei doi pasageri au avut „norocul” să ajungă în capitala Băniei, deși ei au decolat de la Bologna cu gândul să viziteze Cracovia, în Polonia.

Echipa Aeroportului International Craiova i-a contactat pentru a le transforma experiența lor în România într-una de neuitat”, menționează angajații Aeroportului Internațional Craiova pe pagina de Facebook.

Deși nu au ajuns unde și-au propus, italienii se simt foarte bine în România și spun că au descoperit o țară foarte frumoasă.

„Din fericire, totul merge foarte bine. Am fost norocoși să ajungem aici (n.r. – în Craiova) și să descoperim încet-încet o frumoasă Românie”, scrie Paola.

CITEȘTE ȘI: Sistem online de programări la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri