AcasăECONOMIEUn nou aeroport în România. Unde se va construi

Un nou aeroport în România. Unde se va construi

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Galaţi, că va avea, la sfârşitul săptămânii, o întâlnire cu investitori, pentru realizarea unui parteneriat public – privat, în vederea realizării unui aeroport între oraşele Galaţi, Brăila şi Focşani.

Întrebată dacă a discutat cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a promis, în luna mai, la Galaţi, că se are în vedere construirea unui aeroport între oraşele Galaţi, Brăila şi Focşani, premierul Viorica Dăncilă a răspuns că o întâlnire cu investitori va avea loc duminică, iar alta peste două săptămâni.

„Avem mai multe soluţii pentru acest aeroport, chiar duminică vom discuta şi cu investitori străini pentru parteneriat public-privat. Avem în vedere şi introducerea acestui aeroport într-o hotărâre de Guvern. Pe noi ne interesează ca acest proiect să devină cât mai repede realitate. Şi facem o evaluare, astfel încât acest aeroport să poată fi reparat acest aeroport. Înainte de a spune un lucru şi de a promite ceva, eu cred că trebuie să vorbim despre lucrurile pe care le facem şi pe urmă să venim cu detalii. Dacă spun că voi avea întâlnire duminică sau că am o întâlnire tot pentru aeroportul de la Galaţi peste două săptămâni, nu cred că cei care ne ascultă vor avea foarte multă încredere. De aceea, vreau ca după această întâlnire sau după întâlnirea de peste două săptămâni, să spunem că am găsit investitor şi începem toate formalităţile pentru a realiza acest aeroport”, a spus Dăncilă.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat, la jumătatea lunii mai, în timpul unei vizite în judeţul Galaţi, că se va construi un aeroport între oraşele Galaţi, Brăila şi Focşani.

zf.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri