AcasăACTUALUniversitatea Craiova sancționată după petarda aruncată la meciul cu Honvéd Budapesta

Universitatea Craiova sancționată după petarda aruncată la meciul cu Honvéd Budapesta

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Clubul Universitatea Craiova va disputa trei meciuri fără spectatori, în cupele europene și va plăti o amendă de 60.000 de euro, după ce suporterii au aruncat o petardă în teren, la meciul cu Honved, arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter având nevoie de îngrijiri medicale. 

„În urma evenimentelor din timpul meciului Universitatea Craiova – Honvéd Budapesta, clubul nostru a fost sancționat de către comisia de disciplină a UEFA cu o amendă de 60.000 euro și disputarea a 3 meciuri considerate acasă fără spectatori. În acest moment se încearcă suspendarea deciziei până după meciul cu AEK Atena din turul 3 preliminar”, este anunțul reprezentanților Clubului.

UEFA a respins apelul celor de la Honved, care doreau să câştige meciul la „masa verde”.

În minutul 119 al meciului Craiova-Honved 0-0 (3-1, după loviturile de departajare), arbitrul Arnold Hunter a fost lovit de un obiect aruncat din peluză, iar lângă acesta a explodat o petardă, având nevoie de îngrijiri medicale. Afectat, acesta a fost schimbat cu arbitrul de rezervă, iar partida a fost întreruptă timp de aproximativ 30 de minute.

Sursa foto sport.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri