AcasăACTUALUniversităţile ar putea să predea, din toamnă, şi cursuri online

Universităţile ar putea să predea, din toamnă, şi cursuri online

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Din toamnă, universităţile ar putea să predea şi cursuri online. Este însă nevoie ca Legea Educaţiei să fie modificată. Ministrul Sorin Cîmpeanu anunţă că va introduce această facilitate printr-o ordonanţă de urgenţă.

Ministerul vrea ca predarea online să fie acceptată şi recunoscută în mediul universitar. Acum, în România, studenţii învaţă după 3 moduri de predare: cursuri de zi, seral şi fără frecvenţă, scrie TVR.

Niciunul nu face referire si la cursurile hibrid sau online pe care studenţii le-au testat deja în timpul stării de alertă.

Programele de studiu ar urma să fie completate cu noi standarde de calitate care să permită ulterior recunoaşterea diplomei de studii.

Decizii clare aşteaptă şi studenţii.

Din 9 martie, odată cu încetarea stării de alertă, studenţii trebuie să participe fizic la cursuri. Până marţi, 29 martie, universităţile trebuie să anunţe Ministerul Educaţiei în ce fel îşi vor desfăşura activitatea didactică până la finalul semestrului.

CITEȘTE ȘI: Modificările aduse mașinilor pentru care taximetriștii pot rămâne fără certificat de agreare

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri