AcasăACTUALUnul dintre suspecţii în cazul crimei de la Sibiu a fost prins....

Unul dintre suspecţii în cazul crimei de la Sibiu a fost prins. Asasinul a fost depistat, în Dolj

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Unul dintre suspecţii în cazul jafului urmat de crimă de la Sibiu a fost prins.

Unul dintre cei trei suspecţi în cazul jafului urmat de crimă de la Sibiu a fost prins, joi seară, informaţia fiind confirmată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Instituţia nu a oferit deocamdată mai multe detalii, dar se pare că este vorba despre singurul dintre suspecţi care mai era în ţară. Doi dintre cei care au participat efectiv la comiterea faptei şi femeia implicată în dosar au fugit din ţară în seara zilei de 7 noiembrie, după ce s-a aflat că victima lor a decedat. Doar unul dintre suspecţi – Laurenţiu Lăcătuşu – mai era în ţară.

Toţi trei suspecţi sunt din judeţul Dolj şi se pare că acolo a fost prins suspectul.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri