AcasăLIFEValerie Cioloș vrea introducerea cursurilor de mindfulness în școli, pentru a combate...

Valerie Cioloș vrea introducerea cursurilor de mindfulness în școli, pentru a combate stresul

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

​Valerie Cioloș-Villmen propune introducerea în programa școlară a cursurilor de mindfulness pentru a-i ajuta pe copii să facă față stresului și anxietății cu care se confruntă inclusiv din cauza presiunii de a obține note cât mai bune.

”Stres și anxietate la copii este o dură și tristă realitate. În Australia un copil din 7 are cel puțin un episod de Tulburare mintală pe an. Cauzele? probleme personale, goana după note bune, presiuni de la social media… Mai mult de 50% din condițiile de sănătate mintale își iau rădăcinile înaintea vârstei de 12 ani”, spune soția liderului PLUS, într-o postare pe Facebook.

În context, ea spune că a introduce Mindfulness în programa școlară este ”o modalitate de a adresa această realitate și de a dezvolta abilitățile relaționale și de rezilienta la viitori adulți”.

Valerie Cioloș susține deja cursuri de mindfulness, fiind trainer autorizat de MBSR® – Programul de Reducerea Stresului prin Mindfulness, Massachusetts University, USA.

hotnews.ro

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri