AcasăACTUALValul Renovării | Peste 1.500 de cereri de finanțare depuse în primele...

Valul Renovării | Peste 1.500 de cereri de finanțare depuse în primele ore de la lansarea

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Peste 1.500 de cereri de finanțare au fost depuse luni în primele ore de la lansarea apelului pentru Valul Renovării, a anunțat Ministerul Dezvoltării.

Potrivit unui comunicat al ministerului, în primele ore de la lansarea celui de-al doilea apel de proiecte pentru „Valul Renovării” au fost depuse 1.503 de cereri de finanțare, în valoare totală de 2,34 miliarde de euro, scrie  Mediafax.

„Programul de renovare a clădirilor derulat de Ministerul Dezvoltării este de succes, fapt care se arată în numărul mare de cereri depuse. A fost un program transparent, bine pregătit, astfel că beneficiarii au accesat rapid și eficient fondurile”, a declarat ministrul Dezvoltării, Attila Cseke.

A doua rundă de apel a fost lansată luni de Ministerul Dezvoltării, cu un buget disponibil de 985.405.000 de euro, pentru proiecte care vizează eficientizarea energetică și consolidarea seismică a blocurilor de locuințe și a clădirilor publice, cu finanțare din PNRR.

CITEȘTE ȘI: Viitorul restaurant KFC Slatina. Imagini de pe şantier (FOTO)

Cele mai multe cereri au fost depuse pentru renovarea integrată a clădirilor publice, pentru renovarea energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale, precum și pentru renovarea energetică moderată a clădirilor publice la nivel local.

Cererile de finanțare pot fi depuse exclusiv online, de către autoritățile publice, pe site-ul ministerului, până în 23 octombrie 2022, ora 23:59, iar termenul estimat pentru finalizarea etapei de verificare și contractare este 31 decembrie.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri