AcasăLIFEVictor Babiuc, fost ministru al Apărării, a încetat din viaţă

Victor Babiuc, fost ministru al Apărării, a încetat din viaţă

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Fostul ministru al Apărării Victor Babiuc a încetat din viaţă la vârsta de 84 de ani.

”A încetat din viaţă prof.univ.dr. VICTOR BABIUC. A fost una din personalităţile de marcă ale vieţii politice a României post decembriste: ministru Justiţiei, ministru de Interne, ministru Apărării, preşedinte al Camerei de Comerţ a Romaniei. În toate înaltele demnităţi care i-au fost încredinţate Victor Babiuc a probat un profesionalism şi o rigoare ireproşabile. A fost intodeauna un om al dialogului, a respectat pe toată lumea şi a avut intodeauna uşa deschisă pentru cei care au apelat la el. Executarea unui ordin primit pe cale ierarhica, în timpul mandatului de ministru al Apărării, i-a adus peste ani o nedreaptă condamnare penală, pe care Dumnezeu nu i-a mai lăsat timpul să o îndrepte în justiţie.
Toţi cei care l-au cunoscut îi vor păstra, cu siguranţă, amintirea unui om exemplar, cu calităţi intelectuale, morale şi sufleteşti de necontestat.
Ne-a legat o strânsă prietenie de peste 30 de ani şi pierderea lui o resimt cu o imensă durere”, a scris pe pagina de Facebook fostul său coleg de partid Radu F. Alexandru.

Victor Babiuc s-a născut la 3 aprilie 1938 , la Răchiţi, Botoşani, şi a fost de două ori ministru al Apărării între 1996 şi 2000. El a fost deputat în legislaturile 1990–1992, 1992–1996, 1996–2000, 2000–2004, potrivit news.ro.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri