AcasăACTUALVictor Ponta renunță la mandatul de europarlamentar

Victor Ponta renunță la mandatul de europarlamentar

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Liderul Pro România Victor Ponta renunţă la mandatul de europarlamentar, astfel că partidul va fi reprezentat în Parlamentul European de Corina Creţu. Aeasta a anunţat deja că la 1 iulie demisionează din funcţia de comisar european, şi de fostul premier Mihai Tudose.

„Aşa cum am promis de la început, eu voi rămâne acasă (în Parlamentul de la Bucureşti); pentru că de aici pot să fac mai mult şi mai repede lucrurile pe care românii le aşteaptă de la noi! Am informat azi AEP referitor la cei doi colegi din ProRomania care vor prelua mandatele de europarlamentar. Sunt convins de faptul că şi Corina Creţu, şi Mihai Tudose ne vor reprezenta cu onoare şi eficienţă în Parlamentul European. Astfel Echipa ProRomania rămâne unită şi profesionistă (cu toţi cei din Bucureşti, Bruxelles şi de peste tot din ţară şi în afara ţării)!”, scrie Ponta pe Facebok.

El subliniază că nu a pus niciodată interesul personal înaintea interesului echipei pe care o conduce. Nu s-a ţinut niciodată cu lanţuri de o funcţie sau un scaun călduţ.

Pro România a obţinut, în urma alegerilor pentru PE, două mandate, iar Mihai Tudose este primul pe lista de supleanţi.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri