AcasăADMINISTRAŢIEVIDEO. 17 kilometri de reţea de apă şi canal reabilitată, în Caracal....

VIDEO. 17 kilometri de reţea de apă şi canal reabilitată, în Caracal. Primar: Proiectul este o prioritate

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primarul Caracalului, Ion Doldurea, spune că programul de reabilitare a infrastructurii de apă și canal demarat în 2022 în municipiul Caracal a acoperit până în prezent 17 km de străzi.

El admite că disconfortul generat de aceste lucrări prin spargerea străzilor este mare și le mulțumeşte cetățenilor care au înțeles că numai astfel pot beneficia ulterior de avantajele noilor tehnologii și siguranța alimentării cu apă a propriilor locuințe sau gospodării.

CITEŞTE ŞI: Bărbat reținut, după ce a fost depistat folosind iepuri pentru a dresa doi câini de vânătoare

Edilul asigură că urmăreşte îndeaproape stadiul lucrărilor și discutăm permanent cu constructorii pentru a se asigura că vor închide lucrările la termenul stabilit și vor aduce străzile la stadiul de utilitate maximă astfel încât locuitorii din zonă și cei care tranzitează zona să se bucure de confortul binemeritat.

„Avem o infrastructură de apă și canal învechită, cu tronsoane date în folosință acum 70 de ani, iar spargerea lor e doar o chestiune de timp. Proiectul de reabilitare a acestei infrastructuri este o prioritate dacă dorim să nu ajungem ca în alte orașe, poate cel mai mediatizat este chiar Bucureștiul, unde mii de locuitori rămân frecvent săptămâni în șir fără apă și căldură urmare a defecțiunilor la infrastructura învechită a rețelei de canalizare sau de apă”, a declara Ion Doldurea.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri