AcasăACTUALVIDEO. Alunecare de teren într-o comună din Vâlcea. Patru gospodării în pericol

VIDEO. Alunecare de teren într-o comună din Vâlcea. Patru gospodării în pericol

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Patru gospodării din comuna vâlceană Roşiile, sat Cherăşti, sunt în pericol după ce, în apropiere, s-a produs o alunecare de teren, miercuri seara.

La locul evenimentului intervin, din partea ISU Vâlcea, 6 Autospeciale cu 3 ofițeri și 23 subofițeri; din partea IPJ Vâlcea, 1 Autospeciala și 3 agenți de poliție; din partea IJJ Vâlcea, 2 Autospeciale cu 1 ofițer și 14 subofiteri; din partea CLSU Roșiile, 2 Autoturisme cu 6 membri CLSU și 10 membri SVSU.

https://www.facebook.com/cristi.chiriac.1447/videos/858090828439163

„În data de 23.06.2021, ora 19:54, în comuna Rosiile, sat Cherasti, s-a produs o alunecare de teren care pune în pericol 4 gospodării ale populației, dintre care 3 gospodării locuite și 1 nelocuită. În cele 3 gospodării se aflau 4 persoane adulte(3 locatari și 1 persoană care se afla intr-o gospodărie cu scopul de a ajuta la evacuare) care au fost evacuate de către autoritățile locale, acestea fiind în afara oricărui pericol”, a decşarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

La ora transmiterii acestei ştiri, se desfășoară acțiuni de evacuare a animalelor și a bunurilor materiale din gospodăriile afectate și relocarea acetora la rude/locurile stabilite de către autoritățile locale.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri