AcasăACTUALVIDEO | Două infirmiere de la un spital judeţean au dansat îmbrăcate...

VIDEO | Două infirmiere de la un spital judeţean au dansat îmbrăcate în uniformă de poliţist. Poliţia face anchetă

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Două infirmiere de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, invitate la nunta de argint a unei colege de ale lor, au fost filmate dansând îmbrăcate în uniformă de poliţist.

Uniforma de Poliție a ajuns obiect de recuzită la o petrecere organizată, sâmbătă seara, la un restaurant din municipiul Vaslui. Două infirmiere de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, invitate la nunta de argint a unei colege de-a lor, s-au gândit să destindă puțin atmosfera și au adus găina în sală îmbrăcate în polițiste, potrivit vremeanoua.ro. Deocamdată nu se știe cum au intrat infirmierele în posesia celor două uniforme, cert este că imaginile au ajuns și în atenția Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, care a demarat o anchetă.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Incendiu la internatul unui liceu. A ars mobilierul, cu degajări mari de fum

Potrivit surselor publicaţiei citate, evenimentul a avut loc sâmbătă seara, la un restaurant de lângă Liceul cu Program Sportiv din municipiul Vaslui, iar sărbătoriții au fost un cuplu din Brodoc, care ar fi împlinit 25 de ani de căsnicie. Printre invitați s-au aflat mai mulți angajați ai Spitalului Județean de Urgență Vaslui, însă două infirmiere s-au făcut cu adevărat remarcate spre finalul petrecerii, când au intrat în sală îmbrăcate în polițiste, nu pentru a amenda pe cineva sau pentru a pune invitații să sufle în etilotest, ci pentru a dansa găina.

Timp de aproximativ 5 minute, cele două femei au țopăit prin fața sărbătoriților și chiar au reușit să smulgă câteva bancnote din mânile acestora, punând astfel într-o lumină proastă imaginea Poliției Române.

CITEŞTE ŞI: Militar francez, găsit mort într-un hotel din Capitală. Avea o foarfecă înfiptă în gât

Chiar dacă cele două infirmiere nu s-au folosit de această calitate oficială, care implică exercițiul autorității de stat, ele trebuiau să aibă în vedere că uniforma de poliție nu poate fi purtată în orice împrejurare și de către oricine.

Regulamentul pentru compunerea și portul uniformelor de poliție, dar și Regulile pentru aplicarea normelor privind echiparea polițiștilor interzic „purtarea, în orice situație, de către persoane neautorizate a uniformei de poliție sau a unor articole din compunerea uniformelor de poliție. Nerespectarea regulilor referitoare la ținută și portul uniformei de poliție atrage răspunderea juridică a polițistului, în condițiile legii”.

IPJ a pornit în căutarea polițistului care le-a împrumutat uniformele

Din păcate pentru infirmierele năstrușnice, în această horă a intrat și Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, care urmează să stabilească cum au ajuns cele două petrecărețe în posesia uniformelor de poliție.

CITEŞTE ŞI: Doi bărbaţi s-au tăiat între ei, pe stradă. Cel care a început scandalul a ajuns după gratii

„Cu privire la postarea apărută în spațiul public, pe o rețea de socializare, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: cele două persoane prezentate nu sunt angajate ale Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări urmând ca, la finalizarea acestora, sa fie dispuse măsuri legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri