AcasăADMINISTRAŢIEVIDEO | Emil Moţ le cere funcţionarilor Primăriei Slatina să menţină standardele...

VIDEO | Emil Moţ le cere funcţionarilor Primăriei Slatina să menţină standardele serviciilor publice în ciuda presiunilor politice

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primarul în funcţie al Slatinei, Emil Moţ, a avut joi o întâlnire cu funcţionari din mai multe servicii din subordinea municipalităţii în cadrul căreia le-a cerut acestora să nu cedeze presiunile la care sunt supuşi de primarul ales şi să continue să-şi facă treaba aşa cum trebuie.

Emil Moţ le-a cerut angajaţilor Primăriei să nu-i dezamăgească pe slătineni, iar cetăţenii să nu aibă se suferit din cauza presiunilor politice, iar calitatea serviciilor publice oferite de municipalitate să nu scadă.

Totodată, edilul le-a cerut funcţionarilor să nu cedeze presiunilor la care sunt supuşi şi să facă ceea ce scrie în fişa postului lor.

„Sunteți factorii de decizie care, opt ani, pentru că v-aţi ales administraţia publică locală, aţi muncit pentru fiecare cetăţean din Slatina. (…) Dumneavoastră sunteți cei care nu aţi făcut nicio ilegalitate şi care aţi fost motorul acestui oraş, din punct de vedere administrativ. Am primit nenumărate telefoane, fete plângând de la Direcţia Economică, de la Poliţia Locală, de la DASIP, inclusiv şoferii de autobuz de la Loctrans, oameni care lucrează şi au lucrat pentru tot ce înseamnă oraşul nostru. Eu vrea să vă spun un singur lucru: Ce aveți de făcut şi ce este în fişa postului dumneavoastră, aia vreau să faceţi. Nu vreau să aud că vă lăsaţi intimidaţi pentru că vă va da afară după, dacă dumneavoastră nu faceţi ce spune el. Ce spune domnul viitor primar? Să nu vă faceţi treaba, să nu vă faceţi ceea ce aveți în fişa postului. Dacă dumneavoastră, în aceste patru luni, nu vă faceţi ce treaba, atunci paote să vă dea afară. Până atunci, dragii mei, voi toţi cei care sunteți factori de decizie şi aţi fost de atâţia ani în acest oraş şi aţi muncit pentru oamenii din oraş, vă rog frumos să vă faceţi treaba în continuare”, a transmis primarul în funcţie.

Întâlnirea a avut loc după ce, joi, primarul ales al Slatinei a mers în mai multe instituţii din subordinea Primăriei, fără drept, însoţit de mai multe persoane, ameninţând şi încercând să-i intimideze pe funcţionarii publici.

Liberalul i-a ameninţat că-i va da afară pe toţi, după ce va fi învestit în funcţie, peste patru luni.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri