AcasăACTUALVIDEO/FOTO. Percheziții de amploare în Dolj și Olt. Au fost confiscate zeci...

VIDEO/FOTO. Percheziții de amploare în Dolj și Olt. Au fost confiscate zeci de mii de cosmetice și sume de bani

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Peste 15.500 de cosmetice contrafăcute sau provenite din contrabandă, sume de bani în lei și euro, toate acestea au fost confiscate, joi, de către polițiștii doljeni, în urma unor percheziții efectuate în localitățile Craiova și Caracal.

Reprezentanții IPJ Dolj au menționat că au fost făcute șase percheziţii domiciliare, în Craiova și Caracal, persoanele suspectate că dețineau astfel de bunuri având vârste cuprinse între 30 și 39 de ani.

„Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au descoperit 15.566 de produse cosmetice purtând însemnele și inscripțiile unor mărci înregistrate, pentru care nu s-au putut prezenta documente de originalitate sau autenticitate, valoarea acestora fiind de aproximativ 390.000 de lei, precum şi 16 litri de băuturi alcoolice, fără timbru de marcaj fiscal, în valoare de 3.500 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Bunurile, care ar fi urmat să fie comercializate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii au indisponibilizat 37.950 de lei și 5.550 de euro.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri