AcasăACTUALVIDEO/FOTO. Razie de amploare în județul Dolj. Peste 270 de amenzi aplicate...

VIDEO/FOTO. Razie de amploare în județul Dolj. Peste 270 de amenzi aplicate și zeci de permise reținute

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Peste 270 de amenzi, 21 de permise reținute, nouă dosare penale, certificate de înmatriculare retrase, acesta este rezultatul unei razii de amploare efectuate de către polițiști, vineri și în noaptea de vineri spre sâmbătă, în județul Dolj.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, la acţiune au participat 228 de poliţişti, fiind formate 53 de filtre rutiere, în cadrul cărora s-au verificat peste 800 de mașini şi au fost legitimate peste 1.200 de persoane.

De asemenea,  au fost făcute verificări la aproximativ 100 de agenţi economici, însemnând baruri, discoteci şi magazine.

„Polițiștii doljeni au constatat nouă infracțiuni în flagrant delict, 5 dintre acestea fiind la regimul circulației rutiere și restul, infracţiuni de natură judiciară şi economică.  Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 272 de sancțiuni contravenționale, din care 35 la Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii și liniștii publice, 2 la Legea 12/1990 privind activitățile comerciale ilicite, 229 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice şi 6 la alte acte normative”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Valoarea amenzilor date este de aproximativ 110.000 de lei, fiind totodată confiscate bunuri în valoare de aproximativ 500 de lei.

De asemenea, au fost reținute 21 de permise de conducere, iar 10 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Polițiștii au depistat șoferi băuți la volan, persoane care conduceau mașina deși nu au permis de conducere, altele care circulau cu mașini ce aveau număr fals de înmatriculare sau tineri care aveau asupra lor obiecte periculoase.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri