AcasăACTUALVIDEO | Pregătiri pentru IntenCity Craiova. Se montează scena pe „Ion Oblemenco”...

VIDEO | Pregătiri pentru IntenCity Craiova. Se montează scena pe „Ion Oblemenco” și vor fi selectați voluntarii

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Aproximativ 500 de voluntari s-au înscris în vederea participării la Festivalul IntenCity Craiova, fiind vorba despre acele persoane care se vor asigura că totul merge bine în timpul și în afara evenimentului. În Bănie, pregătirile au luat deja startul, demarând acțiunea de amplasare a scenei pe Stadionul „Ion Oblemenco”. 

Voluntarii sunt tineri, foarte mulți din rândul studenților, data limită până la care se mai pot înscrie persoane în acest sens fiind, potrivit directorului Operei Române Craiova, Antonio Zamfir, ziua de 14 august.

Tinerii vor avea grijă ca participanții să nu întâmpine probleme, însemnând că vor oferi sprijin pe tot parcursul derulării evenimentului.

Totodată, sunt voluntari care vor avea în grijă artiștii, își vor însoți pe drumul lor din București la Craiova și se vor asigura că totul decurge foarte bine.

„Inițial, din experiența altor festivaluri, credeam că 250-300 de voluntari ar fi de ajuns. Aceste persoane sunt de mare ajutor. Pornim de la acces. Accesul va fi piatra de încercare a acestui festival. Nu va fi deloc simplu. Trebuie lucrat foarte bine la acest aspect…să nu creezi cozi la intrare. Campania de voluntari a decurs bine. S-au înscris, până astăzi(n.r. vineri) 500 de voluntari. Vom face o selecție”, a explicat directorul Operei Române Craiova.

Vineri după-amiaza, pe Stadionul „Ion Oblemenco” Craiova se lucra deja la montarea scenei, organizatorii dorind ca totul să fie gata la timp.

În privința numărului de bilete care s-a vândut până în prezent, primarul Craiovei, Lia Olguaț Vasilescu, a menționat că este de aproximativ 8.000.

Festivalul va avea loc în perioada 26-28 august.

Primii artiști anunțați pe scena festivalului IntenCity sunt C-Block, Clean Bandit, East 17, Jason Derulo, Mahmut Orhan, Nana, Natti Natasha, Ricchi e Poveri, Thomas Anders and the Modern Talking Band, Zucchero.

Săptămâna viitoare, promit organizatorii, se vor cunoaște toți artiștii care vor face show în Bănie la final de august.

CITEȘTE ȘI: Blocul alimentar și sala de mese de la Spitalul Filantropia din Craiova au fost modernizate. De ce condiții beneficiază pacienții acum

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri