AcasăACTUALVIDEO | Stadion din Olt, transformat în depozit de lemne şi murături....

VIDEO | Stadion din Olt, transformat în depozit de lemne şi murături. Ce echipă activa aici, în anii ’80

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Starea deplorabilă în care se află stadionul din Scorniceşti, unde în anii ’80 evolua echipa FC Olt, a fost din nou prezentată de presa centrală.

Site-ul iamsport.ro scrie că peisajul e cât se poate de pestriț, pentru că stadionul are „valențe” dintre cele mai multe: unele spații sunt folosite ca ateliere de croitorie, altele ca boxe „renovate” cu uși de termopan noi, să țină murăturile, magazii de lemne. Și chiar câteva pe post de cămin pentru câteva familii.

Din când în când, de două sau mai multe ori pe lună, stadionul își recapătă întrebuințarea de bază. Devine casă pentru echipa locală. Grandoarea a pălit! Azi aici nu mai joacă Victor Pițurcă, Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu.

Magnetul pentru vedete și-a pierdut proprietățile. „Aveai de toate la Scornicești: lapte, ouă, carne, ciocolată, Cola, țigări”, povestește Dorinel Munteanu, și el trecut pe la FC Olt.

Articolul complet şi galerie foto, pe iamsport.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri