AcasăACTUALVIDEO | Strat gros de zăpadă la Rânca. Proprietarii pensiunilor dezamăgiți că...

VIDEO | Strat gros de zăpadă la Rânca. Proprietarii pensiunilor dezamăgiți că turiștii nu pot să ajungă în zonă

spot_img
spot_img
- Advertisement -

În zona montană Rânca din județul Gorj a nins ore bune, drumarii intervenind cu utilaje și material antiderapant de marți după-amiaza până seara. Proprietarii pensiunilor nu sunt foarte încântați de situație pentru că stratul de zăpadă nu îi mai ajută de această dată, iubitorii sporturilor de iarnă neavând cum să urce în stațiune. 

„În zona montană a județului Gorj ninge abundent (marți n.r.) Se acționează cu utilaje cu lamă și material antiderapant. Vă rugăm să nu plecați la drum cu autoturismele neechipate de iarnă!”, au scris pe Facebook, marți după-amiaza, reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

Dacă în condiții normale această situație ar fi venit în sprijinul cabanierilor, pandemia de coronavirus ține turiștii departe de unitățile de cazare.

Proprietarii pensiunilor și cei ai hotelurilor se declară dezamăgiți de faptul că iubitorii sporturilor de iarnă nu pot urca în stațiune. Mulți speră că sezonul viitor va fi unul mai bun și că nu vor mai înregistra pierderi.

https://www.facebook.com/Drdpcv/videos/526159175004420/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARCKUyK-uIhGSsukRxfc62mpgxKWS_ZqfUncG2VMGcBsLEjU4w9I9eJY9rpNGi5gnybcOIt1nWyPxyml

https://www.facebook.com/constantin.panescu.18/videos/941145472993423/

Sursa video: Facebook Constantin Pănescu și DRDP Craiova.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri