AcasăPOLITICĂViorica Dăncilă şi-a făcut cont de Facebook

Viorica Dăncilă şi-a făcut cont de Facebook

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, joi seară, un mesaj pe noul său cont de Facebook, precizând că va face tot posibilul să readucă agenda publică „pe traseul normalităţii, al decenţei şi al asumării, pentru stabilitate şi coerenţă politică şi guvernamentală”.

Postarea premierului începe cu un citat din Winston Churchill: „Succesul nu e final, eşecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua”.

„Din dragoste şi responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de raţiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcţiei, şi nu cele ce ne despart. Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toţii binele acestei ţări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului şi a consensului, a maturităţii politice şi a acţiunilor responsabile. În ceea ce mă priveşte, vă asigur pe toţi că voi face tot ce-mi stă-n putinţă să readuc agenda publică pe traseul normalităţii, al decenţei şi al asumării, pentru stabilitate şi coerenţă politică şi guvernamentală”, a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.

Premierul a anunţat că va folosi noul cont de Facebook pentru a comunica cu oamenii. „De astăzi mă puteţi găsi şi aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog şi construcţie, cu şi pentru oameni”, se arată în finalul postării.

mediafax.ro

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri