AcasăACTUALVoluntari pentru copiii internați singuri în spitale

Voluntari pentru copiii internați singuri în spitale

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O asociație caută voluntari care să fie „mame” pentru micuții internați singuri în maternitățile și secțiile de pediatrie din România.

Asociația Blondie este prima organizație din România care se concentrează exclusiv pe copiii abandonați în spitale. Cea care a înființat asociația este Adelina Toncean, care acum este mama un băiețel pe care părinții biologici l-au părăsit într-un spital din Cluj, la doar 3 săptămâni, fiind născut cu o malformație cardiacă.

Acum, asociația are planuri mari dar caută voluntari în toată țara.

„Și eu sunt Blondie este programul care aduce voluntari instruiți alături de copiii internați singuri în maternități și secții de pediatrie. Când este împreună cu un copil, voluntarul face ce ar face o mama dacă ar fi acolo: îi vorbește, îl mângâie, îi spune povești, îl alintă, îl iubește. Da, exact ce face mama”, se arată pe site-ul asociației.

Forumularul de înscriere AICI! 

ziuadecluj.realitatea.net

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri